Què és el projecte Monumentcat?

Com molts conciutadans/es ja saben, al nostre país hi ha diversos toros d'Osborne, que tant ens omplen de vergonya i de ràbia rabiosa. De tant en tant van sent pintats, decorats, o tirats a terra, com és el cas del del Bruc (però també del de Tavernes de la Valldigna o de Mallorca).

Davant d'aquesta presència  ignominiosa, que a més representa un perill per a la seguretat viària i un atemptat paisatgístic evident, la LA proposa aixecar el monumentcat.
El monumentcat, consisteix en un perfil d'un
catigat de mida monumental (el doble o més del tamany del banyut) que s'alçaria al davant i al darrere dels toros, fent com un entrepà i tapant-lo totalment. Segons vidents de renom mundial, aquest súpermonument atrauria els raigs còsmics anticolonials i immunizaria les poblacions veïnes contra les infeccions zòmbiques colonials.

Ja que, segons la legislació colonial, els toros d'Osborne estan protegits i no es poden aterrar, la LA proposa aquesta solució que respecta escrupo-losament la llei. Cal remarcar que totes les activitats realitzades per la LA, es situen en la més estricta legalitat. Nosaltres som així. Que quedi clar per als agents del CESID i infiltrats...

Ens cal el vostre suport i entusiame per engegar el projecte! Envieu-nos les vostres propostes (com a alcaldes o propietaris de finques rústiques o urbanes).

 

 

tornar