I tant!!! En Dr.Cat i la LLIGA ANTICOLONIAL disposen de tota mena de teràpies individual i col.lectives. El primer de tot però, és, com en l’alcoholisme, reconèixer que s’és un zombi: «Em dic X i sóc un zombi».
Precisament la L.A. aplega uns quants indígenes insurgents que han decidit curar-se de la intoxicació zòmbica, vacunar-se contra la colonització psicològica  i en general, resistir la colonització utilitzant la paròdia,  l'humor i la barrila (és a dir, el subversivo-barrilairisme) com estris subversius de primer ordre en la lluita anticolonial.

La lluita anticolonial subversivo-barrilarie és ja, de per sí, terapèutica. Ajudar a alleujar la pressió colonialista sobre el nostre cap (colonització psicològica) ensenyant-nos a riure'ns del nostre opressor i a fitar-lo d'igual a igual, sense por, el que ens permet arribar a la descolonització mental. La substitució simbòlica també ens permet llençar llast: canviar el toro pel catigat, el Bustamante per la Núria Feliu, la selecció espanyola per la de Malta... ens permet poc a poc afluixar les nostres cadenes mentals.
Dur públicament símbols anticolonials (enganxina catigat, roba anticolonial com la Dr Cat Anticolonial Wear
TM) ens ajuda a recuperar l'autoestima i el poder (cat power).
El ridiculisme ens permet perdre la por a fer el ridícul i alhora, ens ensenya a riure'ns de nosaltres mateixos, tret clau per a un poble sà.

En Dr. Cat i els seus col·laboradors segueixen investigant. Ara mateix estan treballant sobre la petardoteràpia, que permetrà curar alguns símptomes amb combinacions determinades de petardades. La LA proposarà l'establiment de cohetòdroms a tots els municipis del país.
D'altra banda, En dr. Cat us ofereix teràpies individualitzades a travès de l'ús del coloniomòmetre TM. No us decebrà!
 
 
 

Animant a la lluita, la investigació anticolonial i la dissidència creatives, la LLIGA ANTICOLONIAL s'ofereix com espai terapèutic gratuït a tots aquells individus i col·lectius que vulguin avançar cap a la descolonització mental total i la desintoxicació zòmbica.
Utilitza el coloniomòmetre
TM i demana la teva teràpia individual als
serveis terapèutics de la LA.

tornar